Szekeres Viktor

Nem merik bemutatni a sajtónak az új akcióscifit

A Universal stúdió tart a kritikusok véleményétől, így mindössze pár órával a hivatalos premier előtt fogja bemutatni a sajtónak a RIPD - Szellemzsaruk című akciófilmet.

Érdekel a RIPD - Szellemzsaruk?
  • Igen.
  • Nem.
Remek éve van eddig a Universal stúdiónak, hiszen pár napja remek bevétellel mutatkozott be a Gru második része, miképp a Halálos iramban 6 is letarolta a mozikat, de nagyon jól hozott a Személyiségtolvaj is, valamint a két alacsony költségvetésű horror, a Mama és A bűn éjszakája. A stúdió maradék két idei premierje közül a Jurassic Park 3D csak Amerikában 45 milliós bevételt termelt, a Tom Cruise-féle Feledés pedig világszerte majdnem 300 milliót.


Azonban még nincs vége az évnek, és bár olyan filmekkel fog még idén jelentkezni a stúdió, mint a Kick Ass 2 vagy a 2 kaliber, sokak szerint a nagyon drága 47 Ronin, valamint a RIPD - Szellemzsaruk nagy bukásnak ígérkezik. Persze a Z világháborútól is sokan bukást vártak, mindenesetre az beszédesnek tűnik, hogy a RIPD - Szellemzsaruk általános sajtóvetítéseire mindössze 3 órával a hivatalos mozis premier előtt fog sor kerülni jövő héten csütörtökön - ráadásul mindez a Comic Con első napján. Márpedig ebből arra lehet következtetni, hogy a stúdió tart az esetleges negatív kritikáktól és nem akarja, hogy a közönség azokra hallgatva ne adjon esélyt a Jeff Bridges és Ryan Reynolds főszereplésével készült filmnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Jo lesz ez, poenos.:)
  • Zombee #1
    Az ilyen hírek a bemutató előtt egy héttel többet ártanak, mert míg a sajtóvetítések után mondjuk a kritikusok fele leírja, hogy a film nem jó, még lehet siker, mert velük úgyse foglalkozik senki, de így meg az jön le, hogy a filmet már a gyártó stúdiónál is szarnak tartják.

    Én mondjuk majd valami low-budget vetítésen megnézem 1-2 hónap múlva féláron, mert jópofának tűnik.