Szekeres Viktor

A Tűzgyűrű még a Transformersnél is látványosabb lesz - itt az új előzetes

Továbbra is remekül néz ki a Tűzgyűrű, kérdés, hogy a látványon kívül tud-e kínálni egyén tartalmat is. Ha a rendező, Guillermo del Toro személyéből indulunk ki, akkor mindenképp reménykedhetünk ebben.

Előzetesek szintjén mindenképpen látványos filmnek ígérkezik a Tűzgyűrű (Pacific Rim) című scifi, lehet, hogy olyan is van, akit már a mostani képsorok is telítenek, de a többség minden bizonnyal várja a július 11-ét, amikor a hazai mozik is elkezdik játszani Guillermo del Toro új filmjét, melyet Amerikában egy nappal később mutatnak be. Az új előzetes, mely eddig még nem látott képsorokat is tartalmaz, a WonderConon és a CinemaConon került bemutatásra, s a Warner Bros. tervei szerint máshol nem is nézhette volna meg senki, azonban most mégiscsak feltette a stúdió a netre a képsorokat.


Azonban hiába veri a Tűzgyűrű látványban egyesek szerint a Transformers-filmeket, mindez még nem jelenti azt, hogy sikeresség tekintetében megközelítheti Michael Bay filmsorozatát. Egyes előrejelzések nagyjából 150 milliós amerikai és 350 millió körüli nemzetközi teljesítményt várnak a filmtől, melynek kampányát valóban csak a képsorokra lehet építeni, a színészekre, vagy a rendezőre nem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #11
    látvány csak akkor konoly tényező, ha olyasmit látunk, amit eddig még nem. viszont erre a szarra ez egy cseppet sem igaz. a GLaDoS imitáció miatt egyenesen szánalmas.
  • Mihyke #10
    Hasonló alapsztorival láttam régen még a 90es évek közepe körül VHS-en egy filmet. Ott is egy ember irányította belülről a robotot. A fehér robot volt a jó, ha jól emlékszem és fekete vagy sárga robottal harcolt, de utóbbiba már nem vagyok biztos. Nem tudjátok mi volt a címe vagy hol lehet belenézni? Előre is köszi!
  • Inquisitor #9
    "melynek kampányát valóban csak a képsorokra lehet építeni, a színészekre, vagy a rendezőre nem."

    Hááát végül is, egy Idris Elba, vagy Ron Perlman vagy egy Guillermo del Toro mit is akar kezdeni a mozikban? :D
  • Inquisitor #8
    Még mindíg kevésbé lesz ZS kategória, mint a Transformers összes együtt.
    Az meg nem lehet kifogás, hogy hajaz a Godzillára, hiszen eddig is tök egyértelműen a 60-as és 70-es évek japán szörny-filmjeit utánozza, sőt a szörnyeket "kaiju"-nak nevezik benne.

    Ez bizony egy a 2013-as színvonalon elkészített régi japán szörnyfilm és ezt percig se tagadták.
  • Segal #7
    Nekem az előző trailer is tetszett de ebbe a hajóval való lecsapásos jelenet nagyon tetszett.
    Amúgy ezekre a filmekre nem szabad hatalmas elvárásokkal beülni ezek nem arról szólnak hanem másfél óra látványos kikapcsolódást biztosítanak semmi többet.
  • vg #6
    Aszongya "GlaDos" az elején: pilot to pilot connection engaged... Olyan mintha Portal 2 co-op lenne. :) Nagyon várós a film.
  • portable2 #5
    Nekem sem bejövős
  • Dynamic #4
    Ezt nem értem. Kétségtelenül érdekesebb lenne, ha magyarra lefordítanák ("Cigányveszély", de nyilván nem ez lesz. Ha meg marad a Gipsy Danger a magyar verzióban (elvégre minek fordítgatnának egy nevet), ahhoz miért kell az angolt is megnézni?
  • coolbboy83 #3
    Hát ez a félig godzilla, nemtudom robotos akármi...... nekem nemgyerebe...
  • torreadorz #2
    Azért ez a gipsy danger név odaüt, csak ezért meg fogom nézni angolul is :DDD