Szekeres Viktor

Itthon is folytatódik az idei év egyik legjobb tévésorozata

Az SPT Networks megerősítette, hogy megrendelte az idei év egyik legszínvonalasabb új sorozatnak, a Hannibalnak a második évadát az AXN tévécsatornájára.

Első pillantásra sokak számára tűnhet meglepetésnek, hogy a Hannibal című tévésorozat ennyire jól sikerült, de a készítők és a színészek nevére pillantva máris tudatosulhat bennünk, hogy ilyen gárdával nehéz lett volna mellélőni. Az amerikai NBC csatorna pár hete már berendelte a Hannibal második szezonját, s ma a Sony Pictures Television (SPT) Networks hivatalosan is megerősítette, hogy ők is ugyanígy tettek.

Az SPT Networks csatornáin több mint 80 országban, köztük Magyarországon is az AXN műsorán kerül sugárzásra a következő szezon, mely 13 részes lesz - a startjára 2014-ig kell várnunk. A Hannibal egyébként kiemelkedő nézettséggel indult Magyarországon az AXN műsorán: az első részt a 18-49 éves korosztályból az éppen tévét nézők 3,4 százaléka követte. A premier minden szinten felülmúlta az egyébként is erős szerda esti 10 órás műsorsáv átlagos nézettségi mutatóit, a 18-49-es éves korosztályban, közönségaránya pedig kétszeres volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!