Szekeres Viktor

Ismét új köntösben egy klasszikus

Pár hete a SuperTV2-n került bemutatásra a Szépség és a szörnyeteg című klasszikus krimisorozat feldolgozása, nemsokára pedig az AXN is elkezdi sugározni a szériát, mely 2. évados berendelést kapott.

Az egyik legellentmondásosabb tündérmese, a dühöngő fenevad és az ártatlan lány szerelméről szóló Szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast) kerül bemutatásra a SuperTV2 után az AXN-en is - mégpedig július 6-án, szombaton, 21.00 órakor. A krimisorozat egy 80-as évekbeli Linda Hamilton és Ron Perlman főszereplésével készült széria feldolgozása. (Természetesen a remake, mint sorozatok esetében, ezúttal is csak névleg az, hiszen mindössze az alaphelyzetet vették kölcsön a készítők.)


Az új sorozatban a Szépség ezúttal egy bőrdzsekis nyomozónő, míg a Szörnyeteg egy tudományos kísérleteknek alávetett, dühét olykor kordában tartani nem tudó exkatona - ők azok, akik múltjuk titkai miatt kénytelenek együttműködni, miközben egy olyan kapcsolat bontakozik ki köztük, amely mindkét fél számára életveszélyes lehet A főszerepben a Smallville-ből ismert Kristin Kreukot és Jay Ryant láthatja a nagyérdemű.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!