Szekeres Viktor

Jövő héten itthon is az év egyik sorozatszenzációja

Kevin Bacon és James Purefoy főszereplésével kerül bemutatásra jövő héten az RTL Klub új sorozata, a Gyilkos hajsza, mely az idei évad egyik legnagyobb sikerét szállította Amerikában.

Tavaly májusban, amikor realizálódott a The Following című tévésorozat terve, sokan nem hittek a szemüknek, hiszen olyan színészt sikerült megszereznie szériájához az amerikai Fox csatornának, mint Kevin Bacon. Persze ennek ára is volt, és nem csak a gázsi, hanem az is, hogy a sorozat első szezonja mindössze 15 részt tartalmazott, hiszen a színészt hosszabb időre nem tudta magát elkötelezni a sorozat mellett.


Itthon Gyilkos hajsza címen június 7-én, pénteken késő este mutatja be a szériát az RTL Klub, s az este 10 óra után kezdési időpont ezúttal érthető, hiszen kifejezetten brutális sorozatról van szó. A történet szerint Bacon karaktere egy rafinált gyilkos által szervezett szekta tagjait üldözi, akik egy ördögi tervet szeretnének véghez vinni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #3
    én is azt olvastam róla, hogy jól indul, majd egyre inkább gyenge lesz a sorozat.
  • Wittgen #2
    Én megnéztem a sorozat első évadát, sajnos csalódtam. Amilyen jól indult az első 1-2 résszel a közepétől a végéig folyamatos hanyatlás volt. Szerintem egyértelműen a forgatókönyvírókon hasalt el, annyira béna karaktereket és cselekményeket hoztak össze. A színészek is bármennyire jók, nem tudták hozni a tőlük megszokott szintet.

    Az egész sztori hiteltelen volt, pedig reménykedtem egy évad végi feljavulásban. Ha folytatják is, részemről cancel.

    Nagyot csalódtam.
  • god25 #1
    Kíváncsi vagyok, hogy mekkora sikere lesz itthon. Én megnéztem az első 4 részt és az utolsót. Pont elég volt.