Szekeres Viktor

Folytatódott egy megszüntetett sorozat

Tavaly nyáron az amerikai AMC csatorna megszüntette a The Killing című nyomozós sorozatot, azonban pár hónapra rá mégis felélesztette, vasárnap pedig sor került a 3. évad premierjére is.

A tavalyi év egyik nagy szenzációja volt, hogy az AMC csatorna az év vége felé felélesztette a nyáron megszüntetett The Killing című krimisorozatot és berendelte a 3. szezonját. A nemsokára a hazai közszolgálati csatornán is bemutatásra kerülő széria második évada tavaly nyáron fejeződött be és a nagyjából 1,5 milliós nézettség miatt a csatorna úgy döntött, hogy nem folytatja. Később azonban a sorozatot gyártó Fox stúdió sikeres tárgyalásokat folytatott a Netflix stream szolgáltatással, aminek köszönhetően utóbbi a szokottnál jóval hamarabb, már három hónappal a tegnapi tévés premiert követően elkezdheti adni a sorozatot.

A Mireille Enos és Joel Kinnaman főszereplésével készített The Killing (magyarul: Gyilkosság) egyébként nem eredeti ötleten alapuló sorozat, hanem feldolgozás. A sorozat alapján a dán Forbydelsen képezi, melyet itthon az AXN ad Egy gyilkos ügy címmel. Természetesen, mint az megszokott a tévés világban, nem egy az egyben történő átültetésről van szó, az amerikai történet más témát dolgoz fel a dánra építkezve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!