Szekeres Viktor

A Lost sztárja új tévésorozat főszereplője lesz ősztől

Ismét láthatjuk a képernyőn a Lost - Eltűntek Sawyerjét. Ezúttal egy ügynököt fog alakítani, akinek az agyába egy különleges mikrochipet építenek, mellyel meglepően érdekes dolgokra képes.

Visszatér a képernyőre Josh Holloway, aki a Lost - Eltűntekben Sawyert alakította. A színész az Intelligence című új sorozat főszereplője lesz az amerikai CBS csatornán, várhatóan már ősztől. A CBS ugyanis a Michael Seitzman által forgatott pilot láttán úgy döntött, hogy berendeli a sorozattervet, mely egy amerikai cyber ügynökségről szól, valamint egy ügynökről, akinek egy mikrochip van az agyába ültetve, mely segítségével eléri a teljes elektromágneses spektrumot.

Holloway mellett a sorozatban többek között még láthatjuk az eredeti Helyszínelők-stáb tagjaként világhírre szert tevő Marg Helgenbergert és az Egyszer volt, hol nem volt-ból ismert Meghan Oryt. Ha a sorozat már ősszel képernyőre kerül, akkor itthon minden bizonnyal jövő év elején mutathatja be a szériát a TV2, azonban ha a várakozásokkal ellentétben mégis csak tavasszal startolna az Intelligence, akkor hozzánk is csak nyáron vagy ősszel érne el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Nem nézed, de halál unalom. Jó. (Ezek a sorozatok ezerszer jobbak, mint a gyökér, húzott nem is tudom milyen sorozatok, amiknek általában csak érdekes alapötlete van. Ellenben az olyan sorozatokkal, amiknek nem biztos, hogy érdekes az ötlete, de vannak értelmes sztorik és karakterek benne. Szóval ezerszer inkább egy epizodikus Hannibal vagy Person of Interest, mint egy Revolution.)
  • Laza #1
    Újabb 'bugyuta' epizódikus sorozatnak tűnik ... mára már Dunát lehet rekeszteni ezekkel az 'új' ötleteken alapuló 'nyomozós' sorozatokból, jó ideje egyet sem nézek, halál unalom.