Szekeres Viktor

Megszüntették az RTL Klub egyik sorozatát

Úgy tűnik, hogy az RTL Klub nem tervezhet hosszabb távra a jelenleg kedd esténként látható Jean Renós krimisorozattal, a Jo, a profival, ugyanis az a nyolcadik epizódját követően véget fog érni.

Az RTL Klubon még csak alig pár hete kezdődött el a Jo, a profi című amerikai-francia krimisorozat Jean Reno főszereplésével, máris azt a hírt vagyunk kénytelenek megosztani a rajongókkal, hogy a széria nem folytatódik a második szezonnal, az első évad nyolcadik része egyben a befejezést is fogja jelenteni. Az RTL Klubon négy hete 913 ezer nézővel debütált a Párizsban játszódó krimi, a második részt 905 ezren látták, míg a múlt heti harmadikat már csak nem sokkal többen, mint 800 ezer.

Franciaországban természetesen jóval magasabb, több, mint 6 milliós volt a nézőszám, ami önmagában lehet, hogy elegendő lehetett volna a Jo, a profi folytatásához, azonban a sorozat 18 és 49 év közötti kereskedelmi korosztályban elért közönségaránya nem volt igazán üdvözítő. Mindez persze nem is csoda, hiszen maga a széria meglehetősen nehézkes tempójú, beszélgetős krimi. Volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darthvaderfia #3
    A Barátok közt az RTL sikerét aratta, ha valamikor megszűnne akárki akármit mond leesne a nézettsége mivel, még mindig sokan nézik.
  • Atisz #2
    Hurrá majd vesznek helyette argentin/brazil/mexikói/venezuelai teleregényt, a prolinak az is jó lesz.
    Apropó, a Barátok közt megszűnésével hogy állunk? :D
  • Airbus A380 #1
    Én 1 részt se láttam már a bemutató is gáz volt....