Szekeres Viktor

Folytatódik a Grimm

Vége a várakozásnak, a TV2 végre folytatja a Grimmet, melynek vélhetően ősszel akár a harmadik szezonja is leadásra kerülhet Magyarországon. Már persze, ha nézett marad a sorozat.

Sok rajongó számára meglepő módon a második évad 12. részét követően félbeszakadt a Grimm sugárzása a TV2-n. Azonban ezúttal kivételesen nem a magyar tévéadó volt a ludas a dologban, hanem egyszerűen az történt, hogy mivel a TV2 a Grimm első szezonjának befejezését követően rögtön elkezdte sugározni a második évadot, a hazai epizódok beérték a kintieket. Ez annak volt köszönhető leginkább, hogy a krimisorozat Amerikában november 16-a és március 8-a között pár hónapos szünetet tartott.

A TV2 július negyedikén 23:45-ös kezdéssel folytatja a Grimmet a második évad 13. epizódjától kezdve. S mint arról már korábban beszámoltunk, a széria rajongói dupla adagot vételezhetnek maguknak a sorozatból, hiszen a VIASAT6 kedd esténként elkezdte leadni a nyitószezon epizódjait. Mire egyébként a TV2-n véget ér a Grimm második évada, addig Amerikában elkezdődhet a harmadik, ugyanis a sorozat 5 millió nézőjét ezzel az ajándékkal lepte meg az NBC.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darthvaderfia #2
    Nem néztem eddig se, de nem is fogom.
  • Narxis #1
    Helyes.