Szekeres Viktor

Újabb illuzionista kap sorozatot a Discoveryn

A Discovery itthon is bemutatja a szemfényvesztés legújabb sztárját, Ben Earlt, akinek új sorozatának epizódjai a bűnözés, a művészet, a pénz és a tudomány világa köré felépített utazásra hívja a nézőket.

A Discovery Channel sorozatban szállítja az olyan előadók műsorait, mint Dynamo, Derren Brown, Keith Barry vagy Penn és Teller párosa. A következő próbálkozásuk a Ben Earl - A megtévesztés mestere lesz, mely június 3-tól, 22:00-s kezdéssel lesz látható. Ben Earlt egyébként a bűvészetről szóló sorozatok nézői minden bizonnyal ismerik, hiszen feltűnt a Penn & Teller-duó Verj át! című műsorában is, ahol azon kevesek közé tartozott, akiknek trükkjét nem tudta megfejteni a világ egyik legismertebb bűvészpárosa.


A Discovery Channel műsorán most bemutatásra kerülő négyrészes sorozata minden epizódja egy témakörrel – bűnözés, művészet, pénz és tudomány – foglalkozik, és rendkívüli megtévesztő képességére támaszkodva lepi meg és kápráztatja el a nézőket. A mutatványok hosszú előkészületeket követően élő közönség előtt kerülnek bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!