Szekeres Viktor

James Cameronnal indít az Állítólag... új szezonja

Március 19-én, kedden folytatódik az itthon is nagyon népszerű Mythbusters a Discovery-n. A nálunk Állítólag... címen ismert műsor új szezonjában többek között James Cameron is fel fog tűnni.

A filmes trükkök két szakértője, Adam Savage és Jamie Hyneman már tíz éve rántja le a leplet az alaptalan városi legendákról, bizonyítja be tudományos eszközökkel a sejtett vagy tudni vélt összefüggéseket. Március 19-én, kedden 22:00-tól visszatérnek a Discovery Channel képernyőjére az Állítólag… legújabb részeivel.

Az új, sorban a kilencedik évad különleges vendéggel indul: James Cameron, a Terminátor-filmek, az Avatar és a Titanic író-rendezője látogatja meg a csapatot. Cameron a Titanic rajongói és utálói között évek óta folyó vita lezárására kéri fel Adamet és Jamie-t: túlélhette volna a filmbéli Jack a hajó süllyedését, ha megosztja vele Rose a tutajként használt ajtót? Az új évadban sok más mellett első világháborús mítoszt vizsgálnak Adamék: lelassíthatja-e egy lövészárok derékszögű sarka a lökéshullámot annyira, hogy ezzel megmentse a katonák életét, de az is kiderül, hogy egy összeomló szállodából meg lehet-e menekülni egy sebtében összedobott ejtőernyővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!