Szekeres Viktor

Sikerrel nyitott az új RTL-es valóságshow

Nagyjából a SuperTV2-es Nagy Duett teljesítményét másolta le az RTLII Szombat Esti Lázának 4. évados nyitóadása, vagyis a kereskedelmi korosztályból tévézők közül minden tizedik ember nézte a reality-t.

Szombaton a 18-49 éves korosztály körében 10,2%-os közönségarányt ért el a Szombat Esti Láz negyedik szezonjának premierje az RTL II-n, míg a teljes lakosságot vizsgálva ez a szám 14% volt. Abszolút számokban ez 578 ezer nézőt, illetve 180 ezer 18-49 évest jelent. Mindkét eredmény elismerésre méltónak számít, hiszen egyébként az RTLII átlagos közönségaránya meg sem közelítik ezeket az értékeket, mindössze 1-2%-os.

Az RTL Klub közleménye szerint a Szombat Esti Láz sikerével függ össze, hogy vasárnap 285 ezer egyedi látogatója volt az RTL Klub összes portáljának, négyszer több, mint a TV2 portfoliójának (70 ezer). Önmagában a Szombat esti láz műsoroldalát 50 ezren látogatták tegnap, az RTL Moston pedig 40 ezren nézték vissza az adást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ha ennyire nagy valóságshow-szakértő vagy, akkor miért égeted magad, vagy miért nem szólsz az RTL Klubnak, hogy rosszul tudják? Miért nem gondolkodsz, miért másolsz be minden hülyeséget. Saját gondolat?

    Láttad, hogy milyen jelöltek voltak idén a valóságshow-k Emmy-díjára? Ha már Wikit idézel? Melyikben éltek együtt?

    The Amazing Race
    Dancing with the Stars
    Project Runway
    So You Think You Can Dance
    Top Chef
    The Voice
    Undercover Boss
    Antiques Roadshow
    Jamie Oliver's Food Revolution
    MythBusters
    Shark Tank
    Who Do You Think You Are?
  • xido #1
    "A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
    Ugrás: navigáció, keresés

    A valóságshow olyan interaktív televíziós műsor, melyben a szereplők a valós élettől elzárva, közösséget alkotva a valóságot imitáló helyzetekben teljesítenek különböző feladatokat, konfliktusokat oldanak meg, illetve generálnak."

    SZóval fejezzük már be ezeket a műsorokat így hívni a jó istenre kérlek Viktorka,mert nem azok..