Szekeres Viktor

2015-ben érkezik a tavalyi év egyik nagy sikerének folytatása

A tavalyi év egyik nagy mozis sikere volt a Tökéletes hang című zenés komédia, mely itthon nem szerepelt túl jól a multiplexekben. Természetesen lesz második része is a filmnek, mégpedig 2015-ben.

Igazából a Tökéletes hang (Pitch Perfect) esetében nem az volt a kérdés, hogy lesz-e második része, hanem az, hogy mikor. Nos, a Universal Pictures hivatalosan is megerősítette a folytatás tényét, s azt is, hogy jelen állás szerint 2015-ben kerülhet bemutatásra az amerikai mozikban a Tökéletes hang 2. Arról természetesen még nem esik szó, hogy ki térne vissza a második részre, de pletykák szerint a főszereplő, Anna Kendrick (Beca) szinte biztos, hogy nem kap komoly szerepet a filmben, ellenben Rebel Wilson (Amy) visszatérésére komoly esély van.

A Tökéletes hang 2 forgatókönyvét, miképp az első részét is, Kay Cannon fogja írni. Az Amerikában tavaly ősszel, itthon pedig pár hete bemutatott zenés komédia hazájában 65 millió dollár bevételt szerzett, Amerikán kívül pedig eddig 48 milliót. A siker mértékét jelzi, hogy a film költségvetése mindössze 17 millió dollár volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tucky17 #3
    Másnaposok 3??
    De jó, de jó, jöjjön a 4,5,6 is belőle, mert úgy tűnik az ilyen filmeket eszik rendesen.
    Én néztem a címben említett műről egy trailert anno, igazából moziba semmiképpen se mentem volna rá, megy eleget a tehetségkutató a tv-ben. Az elején az is mindig komédia.
  • zetortraktor #2
    Ez jópofa önellentmondás. Mármint az, hogy eddig valamiért abban a hiszemben éltél, hogy legalább egy gyenge közepes szinten képben vagy a filmekkel kapcsolatban. De ha erről nem hallottál, akkor még ennyire sem vagy képben. Ergó teljesen felesleges azt gondolnod, hogy ha valamiről nem hallottál, az bármit is jelent, hiszen rengeteg alapdologról fogalmad sincs.

    (Az legalapabb szintű filmes tudás ugyanis eleve feltételezi, hogy az ember tudja, hogy milyen filmet mutatnak be Amerikában, de te nemhogy a magyar premierekkel nem vagy tisztában, de még azzal sem, hogy mi sikeres. Tudsz egyáltalán valamit is a filmekről, vagy csak a Másnaposok 3 és a Halálos iramban 6 jut el hozzád?)
  • grebber #1
    Nagy siker lehetett ha nem halottam róla (NOT)