Szekeres Viktor

Már biztos, hogy folytatódik a tavalyi év egyik legsikeresebb akciókomédiája

A sikeres tévésorozat alapján készült 21 Jump Street - a kopasz osztag tavaly világszerte több, mint 200 millió dollár bevételt ért el, így nem csoda, hogy folytatódni fog.

Bár a Sony Pictures annyira biztos volt a 21 Jump Street - A kopasz osztag sikerében, hogy már a tavaly tavaszi premier előtt kiderült, hogy tervezik a folytatást, mindez csak a héten vált hivatalossá, amikor a Las Vegasban megrendezésre került CinemaCon rendezvényen a film logója feltűnt a stúdió 2014-es tervei között. A forgatókönyvet ismét Michael Bacall és Jonah Hill fogja írni.

A Jonah Hill és Channing Tatum főszereplésével készült akciókomédia a 21 Jump Street című tévésorozaton alapult, s ennek megfelelően, az eredeti szériát nem igazán ismer magyar közönség nem is volt igazán vevő rá. Azonban Amerikában a siker megkérdőjelezhetetlen volt, hiszen a 42 millió dollárból gyártott film hazájában 138,5 millió dollárig jutott el, és nemzetközileg is szerzett 63 millió dollárt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    A sorozatra kár fogni a hazai érdektelenséget, pont akkora eséllyel indul egy ilyen film, mint az, amelyiknek nem is volt sorozatos előzménye. Emlékeim szerint a Starsky és Hutch sem volt itthon gigasiker, pedig a sorozatot a 80-as években valószínűleg mindenki látta, mivel amikor vetítették, más nem volt a szűkös csatornakínálat miatt. Én is láttam anno valamennyit belőle gyerekként, mégsem rohantam a moziba.
  • Risu Führer #1
    szerintem tök jó kis vígjáték