Szekeres Viktor

Megvan a The Expendables 3 rendezője

Ausztrál rendezővel képzeli el Sylvester Stallone a The Expendables - A feláldozhatók harmadik epizódját, melynek forgatókönyve nemsokára elkészül, azonban még nem tudni, ki fog szerepelni benne.

Sylvester Stallone Twitteren jelentett be, hogy megtalálta a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részének megrendezésére legalkalmasabb jelöltet. A film rendezője nem más lesz, mint az a Patrick Hughes, aki ausztrál, és korábban rövidfilmeket készített, első rendezése pedig a Red Hill című Ryan Kwanten-western volt 2010-ben.


Stallone tweetjében azt írta, hogy az EX3-nak frissességre van szüksége, s persze arra, hogy még belevalóbb legyen a végeredmény, s a feladat elvégzésére szerint Hughes tökéletesen alkalmas. A színész még azt is hozzátette, hogy a The Expendables 3-mal felül akarja múlni eddigi legjobb, csupa akcióra építő filmjét, a John Rambót. Egyelőre még nem tudni, hogy a harmadik epizódra ki fog az eddigiek közül visszatérni, mint ahogy az új szereplőkről sincs hír, igaz Stallone korábban mér pedzegette Jackie Chan részvételét, az egyik producer pedig olyan neveket dobott be, mint Clint Eastwood, Harrison Ford, Wesley Snipes és Nicolas Cage.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #4
    Reméljük...
  • kalapos01 #3
    Nem hiszem, hogy a rajongókat érdekelné. Akinek tetszett, annak ez is be fog jönni, és megnézi, hiszen neki elég a cím. Engem az első rész után már a második sem érdekelt, épp azért, mert nem volt benne semmi, de örülök, hogy vannak ilyen filmek és sikeresek.
  • kanduhr #2
    Remélem ezúttal forgatókönyv is lesz, nem csak bedobálják a színészeket a jelenetekbe!
  • Zombee #1
    Clint Eastwood 82 évesen kicsit túlzás lenne, függetlenül attól, hogy korához képest igen jó formában van, de egy rohangálós, lövöldözős filmhez már ez kevés. Jackie Chan, Snipes, Cage viszont jöhet, Ford nem annyira ez a kategória, Danny Trejo, Steven Seagal, Gary Busey, Al Leong, Bolo Yeung, Mark Dacascos, Andrew Divoff még...