Szekeres Viktor

Megjött a Másnaposok 3 szinkronos előzetese is

Sokak kedvenc komédiája tér vissza május végén az (egyelőre?) utolsó epizóddal. Csak az a kérdés, hogy világszerte 500 vagy 700 milliárd dollár fog befolyni a mozik jegypénztárainál.

Alig pár napja került bemutatásra a Másnaposok 3 (The Hangover Part III) első előzetese, s máris megnézhetjük a teasert magyarul - ahogy várható volt, a hangok nem nagyon változtak meg a legutóbbi epizód premierje óta eltelt szűk két hónapban. A május 30-ra kiírt magyar bemutatóig még persze fogunk újabb előzetest is látni, melyben már nem csak a poénokra és poénkezdeményekre, hanem a történetre is megfelelő hangsúly fog kerülni.


A siker természetesen garantált, hiszen Amerikában a Másnaposok és a Másnaposok 2 minden idők első és második legtöbb bevételt hozó R-korhatátos komédiája lett leszorítva a trónról az ebben a kategóriában 1984 óta uralkodó Beverly Hills-i zsarut. Sőt, ha már a korhatár-besorolásnál tartunk, akkor Amerikában mindössze két erősen korhatáros film tett szert nagyobb bevételre, mint a két Másnaposok-mozi: a Passió és a Mátrix újratöltve.

Érdekesség, hogy nemzetközileg, azaz az Amerikán kívüli bevételek alapján a Ted éppen a napokban lépett túl a 327 milliós bevételen, így leszorította a korhatáros komédiák trónjáról a Másnaposok 2-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)