Szekeres Viktor

Mindenki a Másnaposok 3-at akarja megnézni

Bár anyagilag nagyon bejött az, hogy a készítők a Másnaposok 2-vel kvázi az első részt másolták le, a harmadik epizódra változtatni fognak a bevált formulán. A közönséget úgyis csak a cím érdekli.

Megnézed a Másnaposok 3-at?
  • Igen.
  • Nem.
A Másnaposok és a Másnaposok 2 minden idők legtöbb bevételt hozó komédiái közé tartozik, így cseppet sem meglepő, hogy a Másnaposok 3 is rengeteg embert érdekel. Már eddig is mérget lehetett venni arra, hogy a sorozat záró epizódja hatalmas siker lesz, s az alig öt napja megjelent első előzetes csak igazolja ezeket az elvárásokat.


A Másnaposok 3 Warner Bros. által feltöltött trailerjét ugyanis eddig több, mint 21 millióan nézték meg, ami hatalmas szám, egyes filmek gyártói már annak is örülnek, ha előzetesüket milliós nagyságrendben indítják el a felhasználók. Érdekesség, hogy az Amerikában a Másnaposok 3-mal egy napon bemutatásra kerülő Halálos iramban 6 hosszú előzetesét az elmúlt egy hónapban 17 millióan látták, ha a fő feltöltést nézzük. De egyébként több nyári vagy előnyári film érdekel hatalmas tömegeket, elég csak a Vasember 3-ra gondolni, mely fő trailerjének megtekintési száma már 50 millió fölött van. (Ezen számok mellett eltörpül például az After Earth 5 millió vagy a Star Trek 2 13 millió megtekintése, melyeket több hónap alatt szedtek össze.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rage47 #4
    2. gusztustalan volt, ennek nem tudom, adjak-e esélyt. az 1 jó volt.
  • Wittgen #3
    Nekem pl nem jött be az első rész, emiatt a 2. is ignorálva lett, a 3. szintúgy erre a sorsa jut majd. Ez van.
  • zetortraktor #2
    Te komolyan azt hiszed, hogy akkora hype-ja volt az első résznek? Vagy besérültél, mert a premier utáni nagy hype miatt (mert annyi embernek bejött) nézted meg és nem tetszett?

    (Szerintem csak simán az a baj, hogy elvárod, hogy ami sokaknak tetszik, az neked is tetszeni fog. És rádöbbentél, hogy nincs így. Egyszer mindenki rájön. Szegény.)
  • goldmember #1
    Ez újabb bizonyíték arra, hogy hype-pal minden szart el lehet adni.