Szekeres Viktor

Film egy olyan világról, ahol évente egy napig törvényes a bűnözés - itt az előzetes

Meghökkentő és elég sokkoló története van a május végén mozikba kerülő The Purge-nek. Az előzetesből talán az is kiderül, hogy vajon nagyobb-e a füstje, mint a lángja.

A Universal Pictures a napokban mutatta be a The Purge első előzetesét. A film egy igencsak meghökkentő szituációt vázol fel. Első pillantásra azt hihetnénk, hogy egy utópiában játszódik, hiszen a híradások szerint Amerikában rekordalacsony a bűnözési ráta és a munkanélküliség. Azonban mindez annak köszönhető, hogy van egy nap minden évben, amikor mindenki büntetlenül azt tehet, amit akar. Rabolhat, gyilkolhat, erőszakolhat. 24 óra elteltével azonban mindenkinek folytatnia kell a megszokott életét.


Az Amerikában május 31-áén bemutatásra kerülő The Purge (a hazai premier időpontja még nem ismert) főszereplője Ethan Hawke, Lena Headey, Adelaide Kane és Max Burkholder lesz, a filmet pedig az a James DeMonaco írta és rendezte, akinek első filmje a 2009-es Staten Island volt, korábban pedig olyan szkripteket jegyzett, mint a Jack, a Nincs alku, A 13-as rendőrörs és a Vérfarkasok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rage47 #8
    igaz
  • AZTA #7
    Felesleges az egész alapötlet ha csak erről a családról szól a film. Ez a történet kis túlzással normál körölmények között is lejátszódhatna. Kicsit hasonlít a Trespass-hoz.
  • Narxis #6
    Benne van a pakliban de ha cserébe az év többi napján tényleg normálisan viselkedne mindenki akkor megérné a kockázatot.
  • endrev #5
    ... vagy a párodat, a gyerekedet, a szüleidet...
  • endrev #4
    Narxis, amíg nem téged gyilkol le valaki ünnepélyesen.
  • Narxis #3
    Ez fain ötlet lenne a valóságban is.
  • Ender Wiggin #2
    akkor ez már a második maszkos home invasion horror pár héten belül. még, hogy nem kopják egymás ötleteit a stúdiók...
  • NEXUS6 #1
    Hát ez télleg elég elbaxott gondolat. Még szerencse, hogy a való világban épp fordítva van.:D