Szekeres Viktor

Folytatják a tavalyi év egyik legjobb horrorját

Sikerének és jövedelmezőségének köszönhetően minden bizonnyal folytatódni fog a tavalyi Sinister, legalábbis a film készítői már elkezdtek dolgozni a második epizód forgatókönyvén.

2012-ben nem sok amerikai horrort mutattak be a mozikban, de ezek közül a legjobb (holtversenyben) egyértelműen a Sinister lett (kritikánk). A nagyon alacsony költségvetésű, mindössze pármillió dollárba kerülő film nem csak jól sikerült, de sikeres is volt, világszerte majdnem 80 millió dollárt jövedelmezett. És mivel horror a műfaja, ezért nem meglepő, hogy mind a gyártók, mind a készítők folytatni szeretnék.

A Blumhouse Productions éppen ezért már szerződtette is Scott Derricksont és C. Robert Cargillt, az első epizód forgatókönyvíróit, hogy készítsék el a második rész szkriptjét is, amelyet azonban valószínűleg nem a tavalyi filmet rendező Derrickson fog dirigálni. Mivel egyelőre semmi infó nem derült ki a Sinister 2 történetéről, így azt sem tudjuk, hogy előzmény lesz-e, vagy valódi folytatás, illetve az is kérdés, hogy visszatér-e az első részben a főszereplőt alakító Ethan Hawke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)