Szekeres Viktor

Brutális zombimassza a World War Z legújabb plakátján

A Z világháború nemrég bemutatásra került előzetesében villámgyors zombikat láthattunk, a plakáton pedig egy helikoptert a földre kényszeríteni próbáló élőhalottak másznak egymásra.

Nem csak előzetes, hanem plakát is érkezett a Z világháború (World War Z) című Paramount Pictures-filmhez, mely itthon szinkronizálva kerül bemutatásra június 27-én, így izgulhatunk, hogy magyar színészek hangján fognak-e hörögni az élőhalottak vagy a nemzetközi hangsávot vetik be a szinkron készítői. A Max Brooks regénye alapján készített film plakátjának van egy fekete-fehér verziója is.

A Brad Pitt főszereplésével készült nagyköltségvetésű film első pillantásra bukásra van ítélve, hiszen a kezdeti, a reklámanyagok láttán történő rajongói visszajelzések sem túl pozitívak, és a forgatásról is rengeteg negatív előjelű hír látott napvilágot, melyek komoly kreatív problémákra utaltak - sokak szerint Marc Foster rendezőnek a képességeit meghaladta a projekt. A film ráadásul Amerikában Az acélember premierje utáni hétvégén fog bemutatkozni, ami ugyancsak nem könnyíti meg azt, hogy robbantson a jegypénztáraknál. Persze már sok, előre temetett filmről bizonyosodott be, hogy képes sikert elérni, így a Z világháborút sem érdemes leírni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!