Szekeres Viktor

Elkészülhet a Gonosz halottak 4

Miközben nemsokára mi is láthatjuk az Evil Dead feldolgozását, Sam Raimi szép csendben elhatározta, hogy a maga részéről is folytatja a klasszikus horrorszériát.

Valószínűleg Sam Raimi és Bruce Campbell legtöbbször arra a kérdésre volt kénytelen válaszolni filmjeikkel kapcsolatban, hogy lesz-e valamikor Gonosz halottak 4. Persze mindez nem csoda, hiszen a minimál költségvetésű Evil Dead-sorozat az évek folyamán kult státuszba került és mára már rengeteg rajongóval bír. Nem is csoda, hogy heteken belül bemutatásra kerül az eredeti film modernizálása.

Nagyon sokáig csak nemleges választ hallhattunk a fenti kérdésre, azonban Sam Raimi pár napja, az Óz, a hatalmas sajtókörútján adott egy interjút, melyben igennel felelt, mondván szeretné elkészíteni a széria negyedik epizódját. Sőt, olyannyira megszületett benne az elhatározás, hogy testvérével nyáron el is kezdenek dolgozni a fogatókönyvön. Arról nem esett szó, hogy a negyedik részt Ash karakterével vagy nélküle képzelné el, de szinte kizárt, hogy Bruce Campbellt mellőzni kívánná.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!