Szekeres Viktor

Folytatódhat az év legsikeresebb horrorfilmje

A pár hete bemutatott Mama című horrorfilm pár hét alatt több bevételt gyűjtött össze Amerikában, mint a műfaj tavaly legsikeresebb alkotása. Épp ezért nem is meglepő, hogy már a folytatáson töri a fejét a stúdió.

Még két teljes hónap sem telt el a 2013-as évből, ezért nem tűnik túl nagy teljesítménynek az, ha egy mozifilm műfajában a legsikeresebb az idei premierek között, azonban a Guillermo Del Toro produceri közreműködésével készült Mama mindenképp kiemelésre méltó. Egyrészt azért, mert idén már majdnem féltucat horrort mutattak be az amerikai mozik, sőt, paródiát és romantikus horrort is láthatott a közönség: Másrészt pedig azért, mert a Mama pár hét alatt több bevételt ért el, mint a tavalyi év legsikeresebb horrorfilmje.


A 15 millió dollárból készült Mama Amerikában eddig 68, a világ többi részén pedig 20 millió dollár bevételt hozott. Épp ezért nem meglepő, hogy az eredményt megsüvegelve David Kosse, a Universal Pictures nemzetközi kintlevőségeiért felelős vezetője azt nyilatkozta a Screen Daily-nek, hogy látnak potenciált egy Mama-sorozatban, szeretnének második részt készíteni, azonban az ezzel kapcsolatos tárgyalások egyelőre még nagyon korai fázisukban járnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!