Szekeres Viktor

Ijesztő új plakát a Horrorra akadva 5-höz

Minden bizonnyal vannak olyanok, akik az előző három, meglehetősen gyenge epizód után újabb esélyt adnak a Horrorra akadva-sorozatnak - őket biztosan érdekelni fogja az ötödik epizód plakátja.

Már nyakunkon a Horrorra akadva ötödik részének (Scary Movie 5) premierje, így a Dimension Films elhozta a paródiafilm végső plakátját is, mely alapján talán ki lehet találni, hogy mi mindent fognak kifigurázni a készítők. Ha pedig valakinek nem megy a találgatás, annak lehet, hogy az az oka, hogy a film pár igencsak friss horrorra is tesz utalásokat, mint például a januárban mozikba kerülő Mama című horrorra, valamint az Evil Deadre, ami nem sokkal a Horrorra akadva 5 előtt lesz bemutatva.

A premierre Amerikában április 12-én, nálunk pedig szűk egy héttel később, április 18-án fog sor kerülni, a szereplőgárda pedig tele van ismert és kevésbé ismert nevekkel, s jó pár tévés személyiséggel is: Ashley Tisdale, Erica Ash, Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Simon Rex, Molly Shannon, Terry Crews, Marisa Saks, Heather Locklear, Jasmine Guy, Angie Stone, Kate Walsh, Angela "Big Ang" Raiola, Sherée Whitfield, Mike Tyson, Audrina Patridge, Kendra Wilkinson és Katt Williams.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)