Szekeres Viktor

Jön a Fűrész készítőjének új horrorja is - itt a rémisztő plakát és előzetes

A The Conjuring baljóslatú plakátjából azonnal rájöhetünk, hogy a horrorfilm azokat fogja érdekelni, akik szeretik a természetfölöttivel ijesztgető mozifilmeket.

A You're Next mellett a nyár másik, komoly kampánnyal kísért horrorfilmje a The Conjuring lesz. A Fűrészt is jegyző James Wan természetfölötti filmje, mint a "konkurens" horror, ugyancsak nem lesz túl nagy költségvetésű, azonban a szereplőgárda jóval ismertebb nevekből áll, többek között Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston, Lili Taylor, Mackenzie Foy és Joey King fog feltűnni benne, mely névsorból kiderülhet, hogy nem feltétlenül csak tiniket célba vevő ijesztgetésről lesz szó.


A Warner Bros. a napokban adta ki a filmhez készült plakátot, mely a jószeműek számára elég baljósnak bizonyulhat. Emellé meg lehet nézni az első előzetest is, mely pár hete jött ki. A történet egyébként a mostanság megszokott trendeknek megfelelően valós eseményeken fog alapulni. (Ez persze nem azt jelenti, hogy annak lehetünk szemtanúi, ami megtörtént annak idején, hanem mindössze az alaphelyzet felvázolásában nyújtott segítséget a történelem.)

Az amerikai premierre július 19-én fog sor kerülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!