Szekeres Viktor

Pár nyári nagy durranásnak még előzetese sincs

A legtöbb nyári film már jó ideje rendelkezik mozis előzetessel, legyen az az új Superman-film, vagy Sandra Bullock és Melissa McCarthy közös komédiája. Pár várt alkotás azonban még mindig rejtőzködik.

Mindig érdekes látni, hogy Hollywood miképpen közelíti meg egyes filmek marketinges stratégiáját. Vannak olyan alkotások, melyeket már egy évvel a premier előtt elkezdenek reklámozni (például a napokban bemutatott A burok című scifivel ez volt a helyzet), másokat pedig alig 1-2 hónappal a premierjük előtt - lásd Másnaposok 2 vagy Másnaposok 3. Általában azért a moziba járók 4-6 hónappal értesülnek a premierekről előzetes formájában.

Amikről pedig nem tudunk, azokkal kapcsolatban elgondolkodhatunk arról, hogy rossz előjelként kell-e felfogni az előzetesek hiányát, vagy mindössze stratégiai döntésről van szó. Jelen állás szerint legalább 29 nagyobb premierfilm mutatkozik be nyáron Amerikában, s közül ötnek még nem láthattuk a trailerjét, közülük három olyan, rajongók által nagyon várt alkotásnak, mint a zombirendőrös RIPD (július 19-i bemutató), a District 9 rendezőjének új scifije, az Elysium (augusztus 9-i premier), valamint a 300 második része (augusztus 2-i premier). Ezek mellett még a We're The Millers című ugyancsak augusztus 9-i Jennifer Aniston-komédiából nem láttunk még videóanyagot, valamint az augusztus 23-tól látható World's Endből, mely Edgar Wright új komédiája lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!