Szekeres Viktor

Kiderült, miről fog szólni a Need For Speed-mozifilm

Már nem csak a három főszereplője ismert a 2014-ben bemutatásra kerülő Need For Speed-mozifilmnek, hanem az is, hogy nagyjából miről fog szólni a története.

Amerikában 2014. február hetedikén kőkemény verseny fog folyni a kommersz filmeket kedvelő nézőkért, ugyanis jelen állás szerint ekkor kerül bemutatásra a LEGO-film, a Robotzsaru feldolgozása - valamint a Need For Speed mozis adaptációja. Ez utóbbiról eddig annyit lehetett tudni, hogy Aaron Paul főszerepésével fog készülni, a fő női szerepet Imogen Poots kapta, mellettük pedig Dominic Cooper fog föltűnni.

Eddig a történetről nem sokat lehetett tudni, azonban ahogy a színészek nevei kiszivárogtak, karaktereik leírása is nyilvánossá vált. Paul természetesen egy autóversenyzőt fog játszani, akinek van egy szerelőműhelye, amikben versenykocsikat tuningol. Balszerencséjére rávernek egy olyan bűnügyet, amit nem is ő követett el, s ezért börtönbe is kerül, ahonnan szabadulva megkísérel bosszút állni a felelősökön. Poots karaktere egy feltörekvő autóversenyző lesz, akinek az apja mindenét feláldozta annak érdekében, hogy sikeres lehessen. Cooper pedig az autótuningolás világában nagy befolyással rendelkező üzletember lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Az Amerikai taxi óta ez miért meglepő? :)
  • Okisz #2
    ezek szerint a csaj éesz az auróversenyző? Gratulálok...
  • xido #1
    Jut eszembe erről..ajánlom a témát szeretők figyelmébe Nathan Fillion (Firefly,Castle) korán és méltatlanul elkaszált cirka 5 éves sorozatát a Drive-ot..