Szekeres Viktor

Itt a Benga nagy pók! előzetese

A szörnyfilmek kedvelői minden bizonnyal örömmel fogadják a Big Ass Spider! első előzetesét, melyből kiderül, hogy nem csak az Asylum készít hatalmas állatokról szóló filmeket.

A South by Southwest fesztiválon fog bemutatásra kerülni Mike Mendez legújabb filmje, melyről eddig MegaSpider (MegaPók) címen vehettük magunkhoz az izgalmasabbnál izgalmasabbnak hangzó híreket, mostantól azonban már Big Ass Spider! címen érdemes keresnünk a projektet. (A cím nagyjából annyit tesz, hogy Benga nagy pók!) Mendezt korábbról olyan filmek rendezőjeként ismerhettük meg, mint a The Convent vagy a The Gravedancers.


A film főszerepében a tévésorozatokból ismert Greg Grunberg fog feltűnni, fő partnerei pedig Lombardo Boyar és Clare Kramer lesznek, de a filmben feltűnik az ugyancsak tévés veteránnak számító Ray Wise is. A történet két rovarirtással foglalkozó szakemberről fog szólni, akik besegítenek a hadseregnek, hogy felvegyék a harcot a Los Angelesre támadó óriási, mutáns pókkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #2
    azta kúrva egy újabb ZS+ kategóriás ótvar szar
  • ADAMEX9 #1
    Vagy a készítők szívtak sok füvet mikor megalkották eme csodát, vagy nekünk kéne többet, hogy végig tudjuk nézni ezt a filmet.