Szekeres Viktor

Előrehozták az Evil Dead premierjét

Amerika a tervezettnél korábban láthatja az Evil Dead feldolgozását, mely szép lassan az év legjobban várt horrorfilmjévé vált. Ezt nem sokan gondolták volna, amikor bejelentették a remake elkészítését.

Amerikában egy héttel előrehozták az Evil Dead című horrorfilm premierjét. A film eredetileg április 12-én mutatkozott volna be a kinti mozikban a Horrorra akadva-sorozat 5. részével, a 42 című sportdrámával és a Feledés című Tom Cruise-scifi IMAX-verziójával együtt. Azonban mivel a napokban az április 5-ről nyárra halasztott The Heat elkerülésével felszabadult egy korábbi időpont, a Sony gyorsan lecsapott a lehetőségre. Így ugyanis az Evil Dead lesz jelen állás szerint a hétvége egyetlen új, széles körű premierje, s csak a Jurassic Park 3D fog konkurenciát jelenteni neki.


Ugyancsak az Evil Deaddel kapcsolatos hír, hogy a film megkapta az R-es korhatár-besorolást, a mi legszigorúbb kommersz kategóriának számít. Cseppet sem meglepő módon az első vágásra még a "filmgyilkos" NC17-címkét ragasztotta az MPAA, azonban némi módosítással R-kategóriára alkalmassá vált a végeredmény. A rendező, Fede Alvarez később elmondta, hogy nagyon büszke volt arra, hogy NC17-es kategóriába sorolták filmjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Biztos kivillant 1 cici és ezt ki kellett vágni...amúgy várom a filmet (ja, meg a JP 3D-t is).