Szekeres Viktor

Marad forgatókönyvíró a Prison Break sztárja

4 évnyi Prison Breakezést követően Wentworth Miller továbbra is inkább forgatókönyvíróként kíván tevékenykedni Hollywoodban, s a napokban meg is kapta legújabb megbízatását.

Úgy tűnik, hogy Wentworth Miller, a Szökésből, valamint az Underworld és a Resident Evil-sorozatokból ismert színész rátalált második hivatására. Az elmúlt évben ugyanis a nevét inkább a Stoker című film forgatókönyve kapcsán emlegették - ráadásul mindezt pozitív előjellel, hiszen a kritikusok úgy vélekedtek, hogy nem sikerült rosszul a film, melyet egyelőre csak limitált számú moziban játszanak Amerikában.

Wentworth Miller a napokban a Relativity Media stúdióval kötött szerződést, így ő fogja írni Richard Parker új regényéből, a Scare Me-ből tervezett mozifilm szkriptjét. Az áprilisban megjelenő könyv adaptációjáról értelemszeren nem lehet tudni semmit, hiszen a projekt még nagyon gyerekcipőben jár, azonban a regény fülszövege már ismert, s ezek szerint a főhős egy üzletember, akit az éjszaka közepén egy titokzatos telefonáló arra kér, hogy keressen rá a nevére a neten - hősünk pedig megdöbbenve fedezi fel, hogy tudtán kívül van egy honlapja, melyen a házában készített fényképek szerepelnek, valamint hat másik házban is látható rajta üzletemberünk, olyanokban, melyekben tudomása szerint sohasem járt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!