Szekeres Viktor

A legjobbnak tartott amerikai tévésorozat jövőre is folytatódhat

Amerikában már a második szezonjában jár az idei legjobb dráma, a Homeland című tévésorozat, miközben itthon egyelőre nem nagyon van szó arról, hogy melyik csatorna mutatná meg.

Nem csak a tévénézők egyik kedvence volt tavaly a Homeland című tévésorozat, és nem csak a kritikusok imádták a sok évnyi hadifogság után hazatérő amerikai katona történetét, hanem a szakma is elismert, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a széria megkapta a 2011/12 legjobb drámájának járó Emmy-díjat. Sőt, nem csak a sorozat készítőit, íróit, producereit illette elismerés a pár hete megrendezett díjátadón, hanem a színészeket is, hiszen a legjobb férfi főszereplő Damien Lewis lett, míg a legjobb női főszereplő Claie Danes - tehát a Homeland két fő alakja.

A jelenleg a második szezonját taposó sorozat tehát jövő ősszel a harmadik évaddal térhet vissza a képernyőre. Ennek pár millióan biztosan örülni fognak, hiszen például a vasárnapi, nagy port kavart epizódot is 1,7 millióan látták, de a Showtime csatorna az ismétlésekkel együtt nagyjából 5 milliós nézettségre számít, amiben persze azok többször szerepelnek, akik megnézik az éppen aktuális rész ismétlését is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rudymester #1
    Meg is érdemli. Nagyon izgalmas sorozat, erősen ajánlott néznivaló.