Szekeres Viktor

Megérkezett az ősz egyik legsúlyosabb előzetese

Beszélő limuzinok, álló pénisszel Jézus-pózba dermedő csatornalakó, valamint különböző életek között ugráló titokzatos főhős - s mindezek egy filmben. A Holy Motorsra minden mondható, csak az nem, hogy ne lenne kreatív.

Meglepetésre Amerikában is bemutatásra kerül Leos Carax új filmje, a remek kritikai visszhangot kapott Holy Motors. A forgalmazó Indomina Releasing a napokban tette fel a netre az amerikai közönségnek készített előzetest, mely ugyanolyan elvetemültnek néz ki, mint a nemrég kirakott nemzetközi trailer. Odakint a Leos Carax által írt és rendezett film már bemutatásra került New Yorkban és november kilencedikén széles körben is látható lesz a főbb szerepekben Denis Lavanttal, Edith Scobbal, Eva Mendesszel és and Kylie Minogue-gal.


Azért is nagy dolog, hogy Carax ismét saját filmmel jelentkezik, mert legutóbbi igazi rendezése az 1999-es Pola X volt, mely a hazai mozikban is sikerrel futott. Legújabb filmje több hazai kritikus szerint igazi élmény. Az Origó szerint az élmény eléggé davidlynches, de a HVG kritikusa is ír róla érdekes dolgokat. A hazai premier sokáig őszre volt tervezve, azonban minden jel arra mutat, hogy csúszni fog a bemutató. A kérdés, hogy meddig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!