Szekeres Viktor

Shia LaBeouf otthagyja Hollywoodot

Shia LaBeouf miután jó pár hollywoodi stúdiófilmben szerepelt, úgy döntött, hogy ezentúl csak olyan alkotásokban működik közre, melyek függetlenek a stúdiórendszertől.

A The Hollywood Reporter augusztus 24-én megjelent számában volt olvasható egy exkluzív interjú Shia LeBeouffal, aki lényegében elmondta, hogy szakít Hollywooddal és a nagyköltségvetésű filmekben való szerepléssel. A 26 éves színész elmondása szerint ezentúl már csak független produkciókban kíván szerepelni, vagyis olyan alkotásokban, melyek a hollywoodi stúdiórendszeren kívül készülnek, s nem a nagy stúdiók a gyártójuk. LaBeouf szerint a stúdiórendszerben nincs helye az egyéni látásmóddal rendelkező rendezőknek, ilyesmire egyszerűen nem is létezik példa Hollywoodban.


Ezt megerősítendő a fiatal színész legközelebb Lars von Trier új filmjében, a Nymphomaniac című drámában fog legközelebb forgatni. LaBeouf következő filmje, mely moziba kerül a John Hillcoat-féle Fékezhetetlen (Lawless) lesz szeptemberben, de ugyancsak idén lesz látható Robert Redford rendezésében a The Company You Keep. 2013-ban pedig az elsőfilmes Fredrik Bond The Necessary Death of Charlie Countryman című alkotásában lesz főszereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #7
    Azért LaBeouf messze van az intelligenstől, de mint színész én bírom a srácot.
    Ezzel együtt ez a kijelentése, hogy többé nem játszik nagy stúdiófilmekben több, mint megmosolyogtató. Most szeretné előadni a "jaj, de nagy művész vagyok" dolgot, de egy-két év és ismét fog nagy pénzekért szerepelni Michael Bay-típusú filmekben is.
  • fecg21 #6
    És mi lesz az Indiana Jones sorozattal? Elvileg ő vitte volna tovább a vonalat Harrison Ford után....
  • dresden1 #5
    Már kezdetektől fogva az egyik legszimpatikusabb, mindig jókat mondott, bár tény, hogy sokaknak nem tetszett, hogy korábban is őszintén megmondta egy filmjéről, ha szar lett.
  • csabipapo #4
    Rettenetesen irritáló ez a " színész" gyerek. Sose kellett volna elkezdeni színészkednie.
  • Booka Shade #3
    "Amúgy meg egy idióta hülyegyerek!"
    Ezt mégis miből vezetted le?
  • donceleger #2
    Na akkor most mi lesz? Transformers 4 folytatás vagy reboot?
    Szerintem van az a pénz, amiért visszatér Hállivúdba!
    Amúgy meg egy idióta hülyegyerek!
  • Booka Shade #1
    Valamiért úgy érzem, hogy a Sigur Rós - Fjögur Píanó klipjében való szereplése nagy hatással lehetett rá. Amúgy meg ajánlom a klipet, jól sikerült, érdekes, hát mondhatjuk művészinek is.