Szekeres Viktor

Jövő nyáron érkezik a Mátrix rendezőinek új filmje

A Wachowski-testvérek a Mátrix-trilógia után két nagyon látványos filmet rendeztek, azonban egyik sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A duó harmadik dobása egy scifi lesz, a Jupiter Ascending.

A Warner Bros. sajtóközleményben jelentette be, hogy Andy és Lana Wachowski új filmje, a Jupiter Ascending 2014. július 25-én kerülhet bemutatásra Amerikában. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Mila Kunis, Channing Tatum, Eddie Redmayne, Sean Bean, Douglas Booth és Tuppence Middleton. A történet középpontjában egy magasabb rendű létforma lesz, mely egy másik világból tart szemmel minket, a főhős pedig egy orosz származású takarítónő lesz, aki pontosan olyan génállománnyal rendelkezik, mint az Univerzum Királynője, s épp ezért fenyegetést jelent az egyébként halhatatlan lényre.

A film ezzel a premierdátummal pontosan akkor kerül bemutatásra, amikor Brett Ratner új filmje, a Hercules, melyet nyáron Magyarországon forgatnak Dwayne Johnson főszereplésével. A rendezőpárosra már igencsak rá férne a siker, hiszen a Fülledtség és Mátrix-trilógia óta eltelt tíz évben csak két filmet rendeztek, s mindkettő hatalmas bukás volt: a 120 millióból forgatott Speed Racer - Totál turbó Amerikában 44, míg a tavalyi, ugyancsak nem olcsó Felhőatlasz 27 millió dollárra volt jó. Pedig egyik film sem sikerült rosszul, sőt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ja. Ezerszer látott sztori.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    "egy orosz származású takarítónő lesz, aki pontosan olyan génállománnyal rendelkezik, mint az Univerzum Királynője, s épp ezért fenyegetést jelent az egyébként halhatatlan lényre."

    Kész. Ennyi elég is, hogy ne nézzem meg.