Szekeres Viktor

Whitney Houston utolsó filmjének előzetese

Whitney Houston nem sokkal a halála előtt fejezte be a Sparkle című film forgatását, melyet a Sony Pictures pénteken mutatott be 2244 amerikai mozikban, korrekt eredménnyel.

Amerikában pénteken mutatták be a nemrég elhunyt énekesnő-színésznő Whitney Houston utolsó filmjét, a Sparkle című zenés drámát - Houston alig pár nappal a forgatás befejezése után hunyt el februárban, így már nem láthatta a kész alkotást. Azt az alkotást, mely egy 60-as évekbeli női Motown-együttesről szól, s ami emiatt sokaknak a Dreamgirls-t juttathatja eszébe, de a hasonló körítés ellenére a végeredmény teljes más lett, erről az előzetest megnézve is meggyőződhetünk.


A 14 millió dollárból készült Sparkle bemutatása előtt a gyártó, és egyben forgalmazó Sony Pictures 14 milliós hétvégi amerikai bevételben bízott, és a pénteki adatok szerint (4,5 millió dollár) nagyjából ennyit is fog elérni három nap alatt a film, melyben Whitney Houston mellett még olyan színészeket láthatunk, mint Derek Luke, Mike Epps vagy Carmen Ejogo, de szerepel a filmben Cee Lo és Jordin Sparks is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!