Szekeres Viktor

Megvan a Need For Speed-mozifilm főszereplője és a bemutató dátuma

Remek választásnak tűnik a Need For Speed-mozifilm tegnap bejelentett főszereplője. S valószínűleg az sem hátrány egy popcorn film esetében, ha a főszereplő nem csak rajongói kedvenc, hanem elismert is.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a DreamWorks megtalálta a Need For Speed című videójátékok alapján készítendő mozifilm főszereplőjét, aki nem más lesz, mint a Totál szívás (Breaking Bad) című tévésorozat egyik főszereplője, Aaron Paul. A vita nélkül napjaink egyik legjobb tévésorozatának szereplőjeként kétszer is Emmy-díjat nyerő Paulnak ez lesz az első filmes főszerepe, habár korábban már játszott független filmekben és benne volt a Mission: Impossible-sorozat harmadik részében is.


A DreamWorks még a Need For Speed amerikai bemutatójának dátumát is kitűzte: a filmet 2014. február hetedikén láthatja először a közönség, legalábbis jelen állás szerint, mert a bejelentéssel majdnem egy időben az is kiderült, hogy a Sony stúdió ugyanerre a napra halasztja a sokak által várt Robotzsaru feldolgozását, s a két film célközönsége akár hasonlónak is mondható. A Need For Speed-filmet az a Scott Waugh fogja rendezni, aki idén szerzett magénak nevet az Act of Valor elkészítésével.

A George Gatins és John Gatins által kitalált eredeti történet konkrétan nem fog egyik játékhoz sem kapcsolódni, de a sorozat szellemiségét át fogják menteni a filmre is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WilliamMcKinley #12
    a The Need for Speed hangulata jó lenne
  • Ender Wiggin #11
    Ki a f..sz ez a tojásfejű idióta?
    Én azt hittem volt már NFS szellemiségű film, több is. Paul Walkerrel és Vin Diesellel. Most minek még egy, amiben ultragagyi tuning szarokkal hihetetlen üldözéseket forgatnak a felejthetően semmilyen történet köré?
  • Etinger #10
    Egyetlen apróság keltette fel az érdeklődésem: DreamWorks
  • Bhalage #9
    nfs film lollipops
  • zetortraktor #8
    Teljesen mindegy. Egy autós film lesz, minimális köze lesz a játékhoz a címén kívül.
  • Nailyenugysincs #7
    csak annyit mondanak h nfs na de melyik? mert azért nem mind1 h egy régi hot pursit 2 vagy egy underground. teljesen más a kettő.
  • Co1e #6
    nem akarom mondani hogy hülyeség... de az ! az nfs soha nem a storyról volt hires ... csinálják meg akkor a maffiát vagy mass effect, or gta or bármi más..duke nukem XD de ne egy sablon bar*omságot
  • zetortraktor #5
    Nem lesz semmi ilyesmije, pletykákra nehogy már alapozz. Annyit mindent akarnak a színészek, de amíg a Halálos iramban van, addig senki nem fog autós filmet adni neki, vagy a Universal túlfizeti, csak ne akarja az ő Need For Speedjüket elhagyni.
  • AZUL #4
    Dieselbá'-nak lesz sajátja, ő írta, játék is van belőle már, s ő rendezi, s ő játsza a főszerepet is... ezzel keverhetted háttérinfókból..
  • jawarider2 #3
    Remélem 1-2 muzsika a játékokból fel fog csendülni a filmben is.

    Amúgy én pl. Vin Dieselt vártam volna erre a szerepre.