Szekeres Viktor

Új kép Supermanről és Lois Lane-ről

Henry Cavill és Amy Adams fog feszíteni a Total Film elnevezésű filmes magazin áprilisi számának borítóján, valószínűleg rengeteg Superman-rajongó nagy örömére.

Sokan várnak már jó ideje az új Superman-rebootra, Az acélemberre (Man of Steel), melyet a hazai mozikban június 20-tól nézhetünk meg, hat nappal az amerikai premiert követően. Tegnap kiderült, hogy az angol Total Film, mely egykor magyar nyelvű kiadással is rendelkezett, jövő havi számát a képregény-filmeknek, így többek között a Zack Snyder által rendezett alkotásnak fogja szentelni, így természetesen a borítón is Clark Kentet, illetve Lois Lane-t csodálhatjuk meg.

Mint azt minden bizonnyal szinte mindenki tudja, ezúttal Henry Cavill fogja Supermant játszani (a legutóbbi mozis Acélember, Brandon Routh nem vitte túl sokra a szerepben) Lois Lane pedig ezúttal Amy Adams lesz. Mellettük még olyan színészek fognak feltűnni kiemelt szerepben a filmben, mint Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni, Michael Kelly, Harry Lennix és Richard Schiff. Az acélember a mai trendeknek megfelelően 3D-ben és IMAX-változatban is megtekinthető lesz itthon is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gyurikahh #2
    Hát... Az előző Superman film valami borzalmas volt, ha nem tudtam aludni elég volt betennem és már az első 10 percen sikeresen horkoltam... Lehet a korommal van a gond, de én még simán nézegetném Dean Cain-t és Teri Hatcher-t a "Superman legújabb kalandjai" - ban... Az legalább valamilyen szinten érdekes és élvezhető volt. Volt normális története minden részben, és az én szememben a mai CGI-s látványvilág nélkül is simán megállná a helyét. Nem kéne eröltetni sem ezt a filmet, sem a sok bugyuta Reboot-ot, hiszen ha egy film egyszer jó volt, akkor minek még egyet csinálni belőle? És ha az rossz akkor lehet hogy aki nem látta a régit már nem is lesz rá kkiváncsi... A Dredd bírót is lehúzták, pedig anno a maga korában simán megállta a helyét, sőt még mindig szivesebben megnézem azt, mint az újat. Hozzáteszem (és ez már abszolút nem ide kapcsolódik) az új Robotzsarut például abszolút nem várom... Gyermekkorom legkedvencebb figurája volt, az összes képregényét megvásároltam és a filmeket is imádtam (nem a sorozatot, az valami katasztrófa volt). Utólag 27 évesen újranéztem a filmeket és a mostani látványvilág mellet kicsit gagyinak tüntek de attól még a hangulata ugyanaz volt mint gyermekkoromban, szinte 100%-ra biztos vagyok, hogy az újat ugyanúgy elrontják mint a Superman reboot-ot. Node reméljük a legjobbakat...
  • GaborT28 #1
    jéé...eltűnt a piros alsógatya.