Szekeres Viktor

Az első képek Russell Crowe-ról az új Supermanban

Zack Snyder a Man of Steellel próbálja meg eltüntetni a hírnevén esett foltot, melyet az idei Álomháború jelentett. A 2013. nyarán bemutatásra kerülő filmből ezúttal Russell Crowe került lesifotósok gépei elé.

A The Daily Mail volt a legszemfülesebb és leggyorsabb, az angol bulvárlap jelentette meg az első képeket a Man of Steel című Superman-rebootban szereplő, jelenleg a kanadai Vancouverben forgató. Russell Crowe-ról. Crowe Zack Snyder filmjében Jor-Elt fogja alakítani, Clark Kent, azaz Kal-El kryptoni szülőapját. (A többi Russell Crowe-képet itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

Az eredetileg 2012. év végi mozis premierrel rendelkező Man of Steel 2013. június 14-én kerül majd bemutatásra Amerikában, főszereplője pedig Henry Cavill és Amy Adams lesz. És, ha már Crowe, illetve karaktere, Jor-El hírünk alanya, akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy a napokban kiderült, hogy mégsem Julia Ormond fogja játszani Larát, Superman anyját, Jor-El feleségét, hanem az Angyalok és démonokból is ismert Ayelet Zurer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lejti3 #5
    tatish: amit leírtál az mind igaz, DE ez a film azért került 2012 dec.ről 2013 jún.ra, mert a stúdió (Warner) akik a Hobbitot is 2012dec.re hozzák, inkább azt tartották meg eredeti időpontba, nehogy üsse egymást a 2 film.
  • Rotyoka #4
    Sziasztok Russell Crowe vagyok és ez itt a Russell Crowe show!
  • tomboy013 #3
    Kössz a felvilágosítást =) bár az a 2013 még akkor is nagyon nagyon messze van. Nah mindegy ha csinálnak végre egy jó Superman-es filmet várok én rá szivesen
  • tatish #2
    Utómunka (a film minden egyes percére legalább 10 óra munkát fordítani), CGI (először több verziót csinálnak/terveznek és a legjobbnak tűnőt választják ki), külön meg kell csinálni a hangot (pl. zörejezést, narr-t,szinkr.) a DVD és mozi verziókra (hangmérnök)2.0 5.1 7.1 hang, persze ezt már az illetékes országokban de ez is sokszor hetekig tart, ugyanúgy a képet is mert a moziban kicsit más mint a DVD-n (képmérnök) , szinkront kidolgozni. Az egészet át kell vennie egy bizottságnak = leellenőrzik hogy eléggé igényes e a filmhez képest.
    Szóval maga az utómunka is rengeteg időbe telhet, sokszor kísérleteznek hogy ez -meg ez hogy nézne ki ha így meg így csinálnák.
  • tomboy013 #1
    Azt nem értem mit tudnak majdnem 2 évig csinálni ezen a filmen ha már most szivárognak ki jelmezes képek a szereplőkről....