Szekeres Viktor

Itt a szakállas Superman és az ő vörös hajú Lois Lane-je

Russell Crowe előtt és után Henry Cavillről és Amy Adamsről is felkerült pár fotó a netre. A képek a Man of Steel című Superman-reboot munkálatainak helyszínén, Vancouverben készültek.

A Jor-Elt alakító Russel Crowe képeit követően, illetve megelőzően Amy Adamsről (Lois Lane) és Henry Cavillről (Clark Kent) is lőttek pár fotót a lesben álló paparazzók. Nagyobb meglepetést egyikük sem okoz, hiszen már korábbi képsorozatokon is láthattuk (külön-külön) a főszereplő duót, esetleg annyi lehet feltűnő a képeken, hogy Clark Kent ilyen-olyan okból szakállat visel, Lois Lane pedig nem fekete, hanem vörös hajú lesz. (A filmekben Lois még sosem volt vörös, azonban John Byrne 1988-as The World of Metropolis című minisorozatában vörös hajat rajzoltak neki.)

Klikk ide! Klikk ide!

A Henry Cavillről készült többi fényképet itt lehet megnézni. Mint arról már szó volt, a Vancouverben jelenleg is tartó forgatás nem jelenti azt, hogy túl hamar látnánk a filmet, mely a Man of Steel címet viseli, hiszen a premier 2012. decemberéről 2013. júniusára halasztották. (Más időpont nem is nagyon jöhetett szóba, hiszen a kasszasikernek ígérkező filmeket vagy nyáron vagy év vége felé szokták bemutatni.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #4
    ..skótok!!!!
  • ldavid #3
    "(...) Henry Cavillről és Lois Lane-ről is felkerült pár fotó a netre."

    előbbi a színész, utóbbi kitalált személy, ennek így mi értelme?
    inkább Kent és Lane, vagy Cavill és Adams...
  • kalapos01 #2
    Pedig Amy Adams már évek óta vöröshajú. Próbáld nyitott szemmel. (Ez mondjuk poén, mert ha nem stimmel egy szín két embernél, akkor nem csak arra érdemes gondolni, hogy a másik színvak, hanem arra is, hogy te vagy az.)
  • mg1992mg #1
    Vörös hajú? Akárhogy is nézem, valahogy mindig szőke jön ki... Színvak a kedves cikkíró?