Szekeres Viktor

Az új Superman-film sem kap világpremiert itthon

Nem csak az új Star Trek, de az új Superman is később kerül a hazai mozikban a világpremierhez képest. Ezúttal a "csúszás" azonban nem egy hónapos, hanem mindössze egy hetes.

A Warner Bros. stúdió nyilvánosságra hozta, hogy mely országokban mikor mutatják be az Acélember (Man of Steel) című Superman-rebootot, melyet Zack Snyder rendezett Christopher Nolan produceri felügyelete mellett. Mint az ismert, az amerikai premierre június 14-én fog sor kerülni, s ennek megfelelően, az adott ország mozis hetének nyitó napjától függően sok helyen hasonló időpontban lesz látható a film - máshol pedig egy-két hetes csúszással.

Mi sajnos abba a körbe fogunk tartozni, ahol egy hét csúszással, június 20-án kerül mozikba az Acélember, de a legtöbb európai ország hasonló cipőben jár - mindössze a dánoknak és az angoloknak jut a világpremierből, pár skandináv és balti államban pedig két héttel később lesz a bemutató. Legjobban a Dél- és Közép-amerikai országok jártak, mind világpremierben részesült, de hasonló a helyzet sok ázsiai országgal, vagy éppen Egyiptommal - utóbbi lakói két nappal az amerikaiak előtt ülhetnek be az első előadásokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #3
    Azért van így, hogy ne cirill betűk, vagy egyéb nem angol betűkészlet jelenjen meg a kalózfelvételek képein, mert még a végén a kiskalózok nem tudják majd elolvasni. XD
  • zetortraktor #2
    Mikor indokolták meg valamikor is, hogy miért van? Most a Warner csinált egy honlapot, szerinted minden országhoz odaírták, hogy mi miért van? Mert csak. Gondolom.
  • Darth Sith #1
    Csak az nem derül ki a cikkből, hogy miért van csúszás.