Szekeres Viktor

Még be sem mutatták az új fantasyt, de már a folytatását tervezik

Nagy sikert vár a Disney az Óz, a hatalmastól, azonban arra nincs sok esély, hogy a film akkorát durranjon, mint pár éve az Alice Csodaországban.

Tegnap írta meg a Variety, hogy a ma bemutatásra kerülő Óz, a hatalmas (Oz The Great and Powerful) sikerében a Disney annyira biztos, hogy már egy ideje a folytatást tervezgetik. Az előrejelzések és felmérések szerint mindezzel a stúdió nem kockáztat akkorát, hiszen nagyjából 80 millió dolláros nyitó hétvégében bíznak többen is, de van, aki a 100 milliós startot sem tartja kizártnak. Nem véletlen, hogy a fantasy mese ugyanakkor kerül bemutatásra, mint pár éve Tim Burton Alice Csodaországban című filmje, mely helyet követelt magának a milliárdosok klubjában.

Persze mindez nem meglepő, hiszen az Óz-univerzum meglehetősen gazdag, L. Frank Baum jó pár ebben a világban játszódó története jelent meg könyv formájában - az Óz, a hatalmas afféle előzménytörténet ezekhez. A Disney Mitchell Kapner forgatókönyvírót kérte meg a második rész szkriptjének elkészítésére - az író korábban a Bérgyilkos a szomszédomat jegyezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!