Szekeres Viktor

Szép plakátot kapott az Óz, a nagy varázsló-mozifilm

Bár még nagyon messze van a Sam Raimi-féle Óz-mozifilm premierje, a Disney már most előrukkolt egy plakáttal, amely kifejezetten jól és mesésre sikeredett.

A Walt Disney Pictures jóvoltából már jóval a jövő tavaszra tervezett amerikai mozis premier előtt felkerült a netre, no meg persze a mozik falára Sam Raimi új filmjének, az Oz The Great and Powerful-nak az első plakátja. Az L. Frank Baum-féle Óz, a nagy varázsló-sorozatot feldolgozó alkotás a tervek szerint 2013. március nyolcadikán fog bemutatásra kerülni Amerikában - cseppet sem meglepő módon a hazai bemutató dátuma még nem ismert, de az idei John Carter-premier alapján sejthető, hogy itthon sem kell várni majd sokat a filmre.

Az Oz The Great and Powerful főszereplője James Franco lesz, aki egy egyszerű cirkuszi bűvészt fog alakítani. Mellette még fel fog tűnni Mila Kunis, Rachel Weisz és Michelle Williams, a három boszorkány, Theodora, Evanora és Glinda személyében. Rajtuk kívül még Zach Braffet érdemes megemlíteni, aki Franco karakterének asszisztense lesz. A Disney fantasy-jének rendezőjét legtöbben minden bizonnyal a Pókember-trilógia kapcsán ismerik, de Raimi legutóbbi filmje a nagyon gonosz horror, a Pokolba taszítva volt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #5
    Ez jó ez a film ez?
  • Fresh Duke #4
    Szerintem Burton-ös Batman-ekre gondolt. :)
  • Al Ashrad #3
    Keresztapa 1-2?
  • winnie #2
    na, ja. nolan például nekem mindig is a memento rendezője marad, hiába batmanezik. annál a filmjénél csak két tökéletesebb film van a világon, szóval elég jól "indított".
  • xido #1
    Hát azért Raimi-t illik ismerni jóval régebbről az Evil dead széria kapcsán is :)