Szekeres Viktor

Sárkányos fantasy mozifilm készül

Hollywood legfoglalkoztatottabb írói újabb rajongói projektet kaptak. Az új Van Helsing, az új Múmia, a Star Trek 2 és A csodálatos pókember 2 mellett egy sárkányokkal foglalkozó fantasy-n, a Dragonology-n dolgozhatnak.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Alex Kurtzman és Roberto Orci leszerződött a Universal Pictures fantasy projektjéhez, a Dragonology-hoz. A meglehetősen sok film (Star Trek, Transformers, Cowboyok és űrlények, A csodálatos pókember 2) írójaként ismert duó azonban ezúttal nem írója lesz a tervezett filmnek, hanem producere, azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy mikor készülhet el a film, hiszen az eredetileg írónak kijelölt Leonard Hartman csak executive producer lesz, így Kurtzmanék feladata lesz új írót előkeríteni.

A Dragonology-mozifilm egy könyvsorozat alapján készülnek, melyet Dugald A. Steer jegyez és afféle áldokumentum regényekről van szó. A koncepció szerint a könyvek egy 19. században élő sárkányszakértő, Ernest Drake évek során összegyűjtött tudására épülnek, amelyek szerint a sárkányok léteznek és ugyanúgy tanulmányozzák őket, mint bármelyik ritka állatfajt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #2
    Sárkánytan első könyvét olvastam anno. Aranyos meg minden, de nem egy nagy durranás.
    Mondjuk ha úgy állnak hozzá mint az Eragon-hoz, ami csak a címében hasonlított a könyvre, akár még valami nagyot is alkothatnak :D
  • Béka Benő #1