Szekeres Viktor

Filmelőzetes: az Asylum megcsinálta saját Hobbitját

Age of the Hobbits címen A hobbit: Váratlan utazás mozis premierje előtt pár nappal fog megjelenni az Asylum stúdió egyik idei sikervárományos filmje, melynek megérkezett az előzetese.

A nagyon népszerű mockbusteröket, azaz hollywoodi blockbuster filmek olcsó másolatait gyártó Asylum stúdió különleges meglepetéssel fog kedveskedni rajongóinak, hiszen decemberben, két nappal Peter Jackson Hobbit-mozifilmje előtt megjelenteti DVD-n az Age of The Hobbits című filmet. A december 11-től Amerikában lakossági forgalmazásban megjelenő filmet az a Joseph Lawson rendezi, aki a korábbi Asylum-filmeknél eddig a vizuális effektusokért felelt, azonban nemrég elkészíthette első saját filmjét, a Nazis at the Center of the Earth-öt.


Az Age of the Hobbits forgatókönyve Eric Forsberg munkáját dicséri, az író olyan közönségkedvencek sztoriját találta ki korábban, mint a Megapiranha, az Arachnoquake, a Snakes on a Train, valamint a stúdió eddigi egyik legnagyobb sikerének számító Világok harca 2: Második hullám. Az Age of The Hobbits két főszereplője kifejezetten ismert arc lesz: Christopher Judge és Bai Ling.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Brati #4
    Ha másért nem is, de Te'alc miatt talán megnézem :)
  • adampierson #3
    -.-
  • Kriszt85 #2
    Sok közét a Hobbit-hoz nem látom, de így hogy nem sok CGI van benne (végén a sárkányt leszámítva) nem is tűnt annyira gagyinak,mint a többi Asylumos film. :)
  • endrev #1
    Te jó ég, ennyire rosszul ment a sora Chris Judge-nak és Bai Lingnek? Tényleg válság van!