Szekeres Viktor

Újabb szereplő csatlakozik a Godzilla-reboothoz

Az előző amerikai Godzillában Jean Reno volt az egyik főszereplő, a jövőre mozikba kerülőben pedig honfitársa, Juliette Binoche lesz látható, ha minden a tervek szerint alakul.

A Variety értesülései szerint Juliette Binoche is benne lesz a jövőre bemutatni tervezett Godzilla-mozifilmben. A lap szerint a színésznővel folytatott tárgyalások már a finisben vannak, így csatlakozhat a színészgárdához, melyet eddig Aaron Johnson, Bryan Cranston és Elizabeth Olsen alkotott. Érdekesség, hogy Binoche francia, akárcsak az előző amerikai, Roland Emmerich által rendezett Godzilla-mozifilm főszereplője, Jean Reno.

A minden idők egyik leghíresebb szörnyetegéről ezúttal az a Gareth Edwards fogja készíteni a filmet, aki 2010-ben futott be első filmjével, a Monstersszel. A tervek szerint az új Godzilla 2014. május 16-án kerülne bemutatásra Amerikában, a film 3D-ben is megtekinthető lesz majd. Az amerikai premier dátuma egyébként első pillantásra meglepőnek mondható, hiszen ugyanekkor kerül mozikba az élőszereplős Tini Nindzsa Teknőcök-film is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Robb20 #3
    Hát én olyan Godzillából, mint amilyet belinkeltél, köszönöm, de nem kérek. Inkább maradnék az "egyszerű szörnyes" amcsi változatnál.
  • usersg #2
    Úgy látom manapság már a remake -ek remake -je fut az usákoknál, csak most reboot -nak nevezik.
    Egyébként meg nem tudom hogy miért nevezik godzilla -nak azt a gyíkot amit az előző amerikai próbálkozásban láthattunk, hiszen semmi de semmi köze nem volt az eredetihez. Egy egyszerű szörnyes film lett belőle...
    Ennyit az amcsi godzilla -ról:
    http://www.youtube.com/watch?v=bIcExdpsEcQ
  • goldmember #1
    a rebootoló kurvanyátokat!