Szekeres Viktor

Hülye plakát a Wayans-tesók horrorparódiájának

Idén nem csak a Horrorra akadva ötödik része fogja gazdagítani a horrorparódia műfaját képviselő filmek sorát, hanem az A Haunted House is, melyet a Wayans-testvérek készítenek.

Amerikában pénteken, azaz január 11-én kerül bemutatásra a Wayans-testvérek legújabb filmje, az A Haunted House, melynek a legújabb plakátja ma került fel a netre. A horrorparódia marketingesei tavaly már jó pár, konkrét horrorfilmeket kifigurázó plakáttal próbálták reklámozni a filmet, mely Amerikában olyan produkció ellen mutatkozik be 2200 moziban, mint 3000 fölötti mulitplexben induló kosztümös Gengszterosztag (Gangster Squad). A film másik vetélytársa a Zero Dark Thirty lesz, mely eddig csak pár moziban volt látható (telt házak mellett), péntektől azonban már 2400 helyszínen lehet megtekinteni.

Az A Haunted House leginkább a Paranormal Activity-sorozat paródiája lesz, melyben a két főszereplőt alakító Marlon Wayans és Essence Atkins egy új házba, mondhatni álmaik otthonába költözik, azonban hamar rádöbbennek arra, hogy nincsenek egyedül. A férj persze mindent megtesz, hogy megszabaduljon a démontól, papokat hív, szellemirtókat és még jó pár más "szakembert".


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #2
    Miert tobbeszam a Wayans? Csak o irta es szerepel benne nem?
  • Wittgen #1
    Kurta :-)