Szekeres Viktor

Nem túl sikeres horror folytatódik

A Frászkarika második része nagyjából ugyanazt a történetet fogja elhozni, mint az eredeti film és annak feldolgozása, mindössze a helyszín fog változni. No meg persze a költségvetés miatt a szereplők.

Miután az elmúlt hetekben, hónapokban bejelentették, hogy több sikeres horrorfilm is folytatódik (Insidious, Paranormal Activity 4), ideje egy olyan horrorfolytatásról is olvasni, mely nem volt túlságosan sikeres. A 2011-es Fright Night-feldolgozásról van szó, mely itthon Frászkarika címmel futott és egyáltalán nem sikerült rosszul (kritikánk). A film Amerikában 18, a világ többi részén pedig majdnem 23 millió dollár bevételt hozott. A folytatásról már eddig is beszéltek, de csak mostantól vehető biztosra, hiszen már rendezőt is kapott a projekt.

A Frászkarika 2-t az az Eduardo Rodriguez fogja rendezni, aki 2005-ben a mexikói Curanderóval futott be, 2012-ben pedig két filmet is letett az asztalra, az El Gringót és a Stash House-t. A folytatás forgatókönyvét Matt Venne írja, aki a Tükrök második részét is jegyezte, valamint a Tóparti kísértetek című minisorozatot, mely Stephen King regényéből készült. A lakossági forgalmazásra, tehát DVD-re és BD-re készülő filmben Jaime Murray válik ezúttal a vámpírrá, s a többi szereplő sem lesz ismerős a mozifilmből, hiszen például Charley-t most Will Payne játszhatja el, mellette pedig Sean Power és Chris Waller tűnik még fel fontosabb szerepben - utóbbi Christopher Mintz-Plasse karakterét, Gonosz Edet fogja átvenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Nem emlékszem a végére, de igazából lényegtelen, ha a sztori ugyanaz lesz, ráadásul olcsó DVD-s film lesz, akkor belefér... minőség ilyenkor nem szokott mindig szempont lenni.
    Az első rész szerintem jól sikerült, nem értem a gyatra szereplést, sokkal szórakoztatóbb mint a Parajelenségek.
  • Robb20 #1
    Nyugodtan javítson ki valaki, ha rosszul emlékeznék, de "Gonosz Ed" nem lett egy rakás hamu az első részben? Akkor mégis, hogy a pélóba tér vissza a 2.-ban?