Szekeres Viktor

Újabb amerikai sorozatot láthatunk pár héttel a kinti premiert követően

Akik esetleg még nem olvasták könyvben, azok most tévésorozat formájában is megnézhetik, hogy miképp zajlottak a Szex és NY főszereplőjének, Carrie Bradshaw-nak a tinédzser évei.

A VIASAT3 példás gyorsasággal mutatja be itthon a Szex és NY előzménytörténetét, a Carrie naplóját (The Carrie Diaries). Az Amerikában januárban képernyőre kerülő tiniszéria magyar bemutatójára március nyolcadikán fog sor kerülni 19:55-kor. Az AnnaSophia Robb főszereplésével készült dráma Carrie Bradshaw fiatal éveit meséli el, s ennek megfelelően a 80-as években játszódik.


A VIASAT3 azonban nem csak ezt az egy újdonságot mutatja be a hónapban, hiszen éppen a Carrie naplója után, azaz március 8-án 20:55-től kezdik el adni a Kertvárosba száműzve (Suburgatory) címú komédiát, melyet az éberebbek már láthattak tavaly az HBO műsorán, csak akkor még A kondom el van vetve címmel. Ugyancsak magyar premier lesz a VIASAT3-on a március 11-én bemutatásra kerülő Nyomtalanul Belgiumban (Vermist) című krimi, a Született detektívek (Rizzoli & Isles) március 14-től, valamint 24-től A célszemély (Person of Interest) 2. szezonja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!