Szekeres Viktor

Amerika egyik sikersorozata ingyen a neten - szinkronosan

Itthon nem túl gyakori, hogy amerikai sorozatok szinkronos verziója felkerüljön a netre az őket sugárzó csatornák jóvoltából, de a VIASAT idei karácsonyi meglepetése ez volt.

Amerikában a legtöbb tévésorozat legutóbbi epizódjai felkerülnek az őket sugárzó csatornák honlapjára, itthon azonban pár, általában európai szériától eltekintve ilyenekre nem volt sok példa. A VIASAT3 azonban kvázi karácsonyi meglepetésként előbb a Két pasi meg egy kicsi első hét, majd a második hét epizódját tette elérhetővé a netezők számára a Viasat Play-en. Mindkét adagot egy hétig lehet, illetve lehetett megtekinteni, újranézni a rajongók számára, a 14. epizódot követő részek pedig a péntekenkénti VIASAT3-as premier sugárzás után lesznek majd láthatóak az oldalon egy héten keresztül.

A Viasat egyébként idén tavasszal indította útjára online szolgáltatását, a Viasat Play-t, ahol a VIASAT3 és VIASAT6 csatornák egyes adásai nézhetők vissza, méghozzá ingyen. A szolgáltatás emellett premier – csak a Viasat Play oldalon látható – tartalmakkal is rendelkezik, ilyen például a kritikusok által elismert skandináv krimisorozat, A híd, illetve egyéb ismeretterjesztő sorozatok. A VIASAT-csatornákon sugárzott sorozatok közül jelenleg Az utolsó zsaru, A New York-i nyomozók, valamint a GSG 9 - Az elit kommandó érhető el az oldalon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #2
    Jókor szóltok...
  • torcipepe #1
    jobban érdekelne, ha inkább a 6-on elkezdenék adni a witchbladet.