Szekeres Viktor

Ősszel remek sorozatokat hoz el itthonra a VIASAT

A VIASAT őszi kínálatában sorozatok, valóságshow-k szerepelnek, valamint egy sajátgyártású vetélkedő is. Legjobban valószínűleg a CSI-ok rajongók fognak örülni.

A VIASAT3 két új saját gyártású műsorral indítja az őszi szezont: a Nyered, ha mered, utazó kvízjátékának műsorvezetője Kovács Áron, a Fátylat rá! esküvői realityben pedig Horváth Éva és Müller Attila járják az országot. A vasárnap esték a krimisorozatoké, míg hétköznapon főműsoridőben amerikai kasszasikereket vetít a csatorna. A VIASAT6 pedig szeptembertől igazi különlegességekkel kedveskedik a nézőknek.

A Nyered, ha mered, valamint a Fátylat rá! című műsorokról korábban már beszámoltunk, de arról még nem, hogy hétköznap esténként 21.00 után őszi filmözön várható, eleinte képregény-adaptációkkal, később más műfajú alkotásokkal is. A választékban olyan filmeket találhatunk, mint a Batman, Batman visszatér, Mindörökké Batman, Batman & Robin, A macskanő, A Bourne-rejtély, A Bourne-csapda, A titokzatos folyó, a Hetedik, a Zaklatás, a Gladiátor, a Kiképzés, vagy a Halálos iramban.

Vasárnap esténként pedig krimisorozatok magyarországi premierjei lesznek terítéken: új részekkel folytatódik a CSI: Miami helyszínelők, a CSI: A helyszínelők, a CSI: New York-i helyszínelők és A célszemély is, sőt a Két pasi - meg egy kicsi már Ashton Kutcherrel forgatott legújabb epizódjai is hamarosan láthatóak lesznek a csatornán. A VIASAT6 szintén erősen kezdi az őszi szezont. Folytatódnak a megszokott sorozatok, emellett igazi különlegességeket is kínál a csatorna. Magyarországi premierrel indul szeptemberben a Kívülállók (Misfits) című angol misztikus sorozat, és jön a Luther című krimiszéria is. Az 5. évaddal folytatódik a nagysikerű kultsorozat, az X-akták, és Magyarországon elsőként a VIASAT6-on látható a nagy kedvenc, A Simpson család 23. évada. Szombat esténként továbbra is a pankráció rajongóinak kedvez a csatorna, folytatódik a Pankráció - A nyers erő. És ami igazi csemegének számít idén ősszel: az anime rajongók nagy örömére szeptember elsejétől minden nap 17.40-től ismét képernyőre kerül egy régi klasszikus, a Dragon Ball Z.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!