Szekeres Viktor

Nem folytatódik az egyik legsikeresebb magyar valóságshow

Hiába volt az Éden Hotel a VIASAT legsikeresebb saját gyártású műsora, egyelőre nem folytatódhat, köszönhetően annak, hogy a költségvetése több százmillió forint.

Az Origó értesülései szerint az Éden Hotel rajongóinak még egy ideig várnia kell arra, hogy folytatódjon kedvenc valóságshow-juk. Hiába ment ugyanis jó nézettséggel az első két széria, olyannyira, hogy a VIASAT3 legnézettebb saját gyártású műsora címet is megszerezte, év vége felé nem lesz dél-amerikai forgatás, ami pedig elengedhetetlen lenne a tavaszi premierhez.

A VIASAT egyelőre még castingot sem hirdetett a reality-hez, az Éden Hotel mondhatni tetszhalotti állapotban leledzik. A lap úgy tudja, hogy ennek egyik fő oka, hogy nem áll rendelkezésre a 12 hetes forgatáshoz szükséges 400 millió forint, ami egyrészt a helyszíni forgatást fedezná, másrészt pedig a napi adások, valamint a kísérőműsorok elkészítésére kellene. Az Éden Hotel 2 a 18-49 éves célcsoportban 12,6 százalékos közönségaránnyal búcsúzott, ez több mint a duplája volt a Viasat3 akkori átlagának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adam815 #2
    Végre valami jó hír... Most aztán nagyon sajnálom azokat, akik erre a műsorra vártak.
    Bár gondolom, valami hasonló kaliberű vacakkal lesz kitöltve az arra szánt műsoridő. Remélem tévedek.
  • tomboy013 #1
    Most mit néznek szegény agyhalott emberek?